domingo

Parole de Queer-Antiespecista. Especial 10 años

Estimades:

Enguany es compleixen deu anys del primer Parole de Queer. Va ser una etapa molt bonica, en la qual multitud de projectes van girar entorn de la revista Parole i que sense el vostre suport no haguera sigut possible.

Hui, de nou, volem que Parole trepitge els carrers i amb un tema que durant aquest temps que ha transcorregut és molt important per a nosaltres: l'antiespecisme. Hui més que mai pensem que la perspectiva transversal que ens ha caracteritzat s'ha d'entendre més enllà de la perspectiva humana.

Com sempre la revista serà gratuïta, així que una vegada més us demanem la vostra ajuda. Aquesta vegada ens agradaria que col·laboràreu amb aquesta campanya de GoFundMe per a poder imprimir aquest nou Parole Antiespecista.

En AQUEST ENLLAÇ podeu trobar la campanya que hem iniciat a la plataforma GoFundMe on trobareu més informació i la manera en què podeu contribuir.

Moltes gràcies per tot i ens veiem als carrers!

--------------------------------------------------
Estimades:

Este año se cumplen diez años del primer Parole de Queer. Fue una etapa muy bonita, en la que multitud de proyectos giraron en torno a la revista Parole y que sin vuestro apoyo no hubiese sido posible.

Hoy, de nuevo, queremos que Parole pise las calles y con un tema que durante este tiempo que ha transcurrido es muy importante para nosotresel antiespecismo. Hoy más que nunca pensamos que la perspectiva transversal que nos ha caracterizado se tiene que extender más allá de la perspectiva humana.

Como siempre la revista será gratuita, así que una vez más os pedimos vuestra ayuda. Esta vez nos gustaría que colaboraseis con esta campaña de GoFundMe para poder imprimir este nuevo Parole Antiespecista.

En ESTE ENLACE podéis encontrar la campaña que hemos iniciado en la plataforma GoFoundMe donde encontraréis más información y la manera en que podéis contribuir.

¡Muchas gracias por todo y nos vemos en las calles!